Gazpromnjeft kupuje Oktan promet iz Bijeljine

Bez autora
Aug 26 2012

Vlasnik kompanije "Oktan promet" iz Bijeljine Vojin Mitrović potvrdio je jutros da su u završnoj fazi pregovori o prodaji lanca benzinskih pumpi "Oktan prometa" ruskom naftnom gigantu "Gaspromnjeft". Očekuje se da pregovori budu završeni u septembru. Njihova realizacija biće u septembru. Ruski naftni gigant "Gazpromnjeft" ovih dana će preuzeti regionalni lanac benzinskih pumpi "Oktan promet" bijeljinskog biznismena Vojina Mitrovića. Ugovorom o preuzimanju "Gaupromnjeft" će zauzeti oko dva odsto naftnog tržišta BiH, koliko je, po nekim procjenama, držao Mitrović sa svojih šest pumpi i naftnim terminalom u Bijeljini.

Gazpromnjeft kupuje Oktan promet iz BijeljineVlasnik kompanije "Oktan promet" iz Bijeljine Vojin Mitrović potvrdio je jutros Srni da su u završnoj fazi pregovori o prodaji lanca benzinskih pumpi "Oktan prometa" ruskom naftnom gigantu "Gaspromnjeft".

On je rekao da se očekuje da pregovori budu završeni u septembru.

"Njihova realizacija biće u septembru i to je tačno", rekao je Mitrović.

"Press RS" danas je objavio da će ruski naftni gigant "Gazpromnjeft" ovih dana preuzeti regionalni lanac benzinskih pumpi "Oktan promet" bijeljinskog biznismena Vojina Mitrovića.

List navodi da će ugovorom o preuzimanju "Gaupromnjeft" zauzeti oko dva odsto naftnog tržišta BiH, koliko je, po nekim procjenama, držao Mitrović sa svojih šest pumpi i naftnim terminalom u Bijeljini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik